Arbejdstøjfirmaet Kansas ligger stadig i Odense. Frem til begyndelsen af 1990erne blev langt det meste af arbejdstøjet syet på fabrikken i Odense eller på systuer i Jylland af de ca. 800 syersker, der var beskæftiget med at sy Kansas-tøj, men i begyndelsen af 1990erne begyndte Kansas at få fremstillet arbejdstøjet i Portugal. De jyske systuer lukkede, og i 1999 ramte udflytningen også syafdelingen på fabrikken i Odense, og i 2002 blev det sidste syarbejde flyttet fra Odense til Litauen.

Tilbage i Odense er der ca. 25 medarbejdere der er beskæftiget med at sy. De broderer og trykker logoer og firmanavne på det færdige tøj, korter bukser og skjorter af og arbejder en smule med nye modeller. Derudover er Kansasmedarbejdere beskæftiget i andre afdelinger på fx lageret, design, produktudvikling, administration, markedsføring, etc.

I alt er der ca. 175 ansatte på Kansas i Odense. Alt stof og materiale kommer til lageret i Odense og sendes herfra til de udenlandske produktionssteder, hvor tøjet fremstilles. Det bliver herefter sendt tilbage til Odense, hvor det bliver kvalitetskontrolleret og sendt på lager. Tryk og broderier kommer også på i Odense.

Den danske klassiske Kansas-kedeldragt består af bomuldsstof formentlig fra Peru, Bolivia eller Egypten og spindes formentlig i Tyskland. Sytråden leveres af et tysk firma, messingknapperne kommer fra Sverige, lommeforet fra Indonesien og lynlåsene fra det japanske firma YKK. Det røde Kansasetiket kommer fra Dansk Etiketvæveri Menda i Odense.